Ring til os

Brugte maskiner

Brugte maskiner


Skal du investere i brugte maskiner til dit landbrug, din entreprenørvirksomhed eller mangler du maskiner i forbindelse med gartneri eller pasning af park? Hos Stadil Smede og Maskinforretning finder du et stort udvalg af brugte kvalitetsmaskiner til fordelagtige priser. Vi er autoriserede forhandlere af branchens mest anerkendte kvalitetsmærker som Claas, Manitou, Kverneland, Kramp, Fasterholt, Kendt og One2Feed.

Herunder kan du se vores udvalg af brugte maskiner. Har du spørgsmål til nogle af maskinerne, er du velkommen til at kontakte os.

Maskiner til landbrug, entreprenør eller gartneri

Der er mange gode grunde til at investere i brugte maskiner, frem for nye. Brugte maskiner er først og fremmest et billigere alternativ til nye maskiner, eller udlejning hvorfor du kan spare penge, eller bruge pengene på at opgradere endnu flere af dine nuværende maskiner. Uanset om den er brugt eller ny, kan den rette maskine gør dig langt mere effektiv, både når det gælder produktionstid, komfort og energiforbrug.

I vores udvalg af brugte maskiner finder du altid maskiner i høj kvalitet fra nøje udvalgte mærker, som vi mener er kvalificerede til at producere de absolut bedste resultater inden for de danske landbrugsforhold. Stadil Smede og Maskinforretning har stor erfaring med blandt andet foder og stald, hvorfor du finder et stort udvalg af blandt andet fodermaskiner, foderblandere, udmugningssystemer og gyllepumper.
 

Se vores udvalg af brugte maskiner

Hos Stadil Smede og Maskinforretning sælger vi ikke blot brugt maskiner, såvel som nye. Vi står også klar med råd og vejledning, så du kan købe de brugte maskiner, der er mest fordelagtige for din virksomhed. Alle vores medarbejdere i både Stadil og Ulfborg er uddannede indenfor smede- og maskin industrien, og vi lægger stort vægt på løbende at holde os opdateret på nyeste teknologier og tiltag i en omskiftelig branche.
Samtidig tilbyder vi både service, reparation samt tømrer og VVS-arbejde. Vi har både en tømrerafdeling, samt en smede- og VVS-afdeling med VVS autoriseret personale, som for nyligt er blevet VE-godkendt til montering af forskellige varmepumper.