Ring til os

Udlejning

Udlejning af maskiner

Lej maskiner indenfor inden for landbrug, entreprenør og have og parkmaskiner. Vi har et stort udvalg af maskiner til udlejning, og vores maskiner er alle kvalitetsmaskiner fra brands som Claas, Manitou, Kverneland, Kramp og Kent.

Maskiner til entreprenør, landbrug have og park

Har du akut brug for at leje en maskine til dit landbrug, omfangsrigt havearbejde eller mangler du en minilæsser til lagerarbejdet? Hos Stadil Smede og Maskinforretning tilbyder vi udlejning af maskiner. Der er mange fordele ved at leje maskiner. Du kan for eksempel afprøve flere forskellige modeller, inden du beslutter dig for at investere i de nye eller brugte maskiner, eller mangler du blot en ekstra mejetærsker til årets høst, slipper du også for at investere i nye maskiner, som efterfølgende skal opmagasineres.

Hos Stadil Smede og Maskinforretning tilbyder vi ikke kun udlejning af maskiner. Har du brug for hjælp til tømrerarbejde, eller mangler du specielle reservedele til dine maskiner, har vi også en tømrerafdeling samt en smede- og VVS afdeling med autoriseret personale. Vores personale sørger altid for at holde sig opdateret, og vi er for nyligt blevet VE-godkendt til montering af forskellige varmepumper.

Vi sætter kunderne først

Hos Stadil Smede og Maskinforretning holder vi os altid opdateret på de nyeste tiltag, maskiner og teknikker i smedeindustrien. Vi kender nemlig branchen og ved, at vi altid skal holde et vågent øje med den hastige udvikling. Men samtidig ønsker vi at være en lokal forankret maskinvirksomhed i en ellers meget omskiftelig branche. Vi vægter loyalitet højt, og hos os kommer kunderne altid i første række.

Er du på udkig efter udlejning af maskine? Vi tilbyder både udlejning, forhandling af nye maskiner, samt forhandling af brugte maskiner, og sørger samtidig for service og reparation, hvis behovet skulle opstå. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores udlejningsmaskiner.Teleskoblæsser m/ 11m arm & mandskabskurv
1500 kr. pr. dag


Mobilkompressor
800 kr. pr. dag