Ring til os

Profil af Stadil Maskinforretning A/S

Om os

Hos Stadil Smede- og Maskinforretning A/S, har vi mange års erfaring med maskinarbejde, forhandling af maskiner og rådgivning. Vi har udviklet os sammen med landbruget, og vi er derfor eksperter i lige netop den service, landbruget har brug for. Netop derfor er vi forhandlere af de bedste maskiner til landbruget, og i vores sortimenter finder du både nye og brugte maskiner. Du finder blandt andet veletablerede kvalitets brands som CLAAS, Kverneland og Kramp, som blandt andet forhandler traktorer, høstmaskiner, marksprøjter, gødningsspredere med mere.
 
 

Serviceminded maskinforretning med 100 års erfaring

Stadil Smede og Maskinforretning har over 100 år på bagen, og startede som en lille lokal smed i Stadil, hvor der var mulighed for at få skoet hestene og lavet sine maskiner. Siden da, har firmaet bare fuldt med tiden og udviklingen, og er idag helt i front, med den nyeste teknik.
 

Serviceminded maskinforretning

Vores team består af specialister, der alle står klar med støtte og rådgivning, så vi i samarbejde kan finde de landbrugsmaskiner der passer til dit landbrug og dets værdier. Medarbejderne i vores team kender maskinerne ud og ind, da vi ofte har både kørt og skruet i de fleste maskiner.

Hos Stadil Smede- og Maskinforretning A/S, er vi derfor ikke kun sælgere. Vores fornemste opgave er rådgivning og vejledning til vores kunder, og skulle behovet opstå hjælper vi derfor også gerne med for eksempel teknologi og ansøgning til miljøpuljer.
 

Kontakt os i dag

Er du på udkig efter landbrugsmaskiner? De rette maskiner kan gøre dit landbrug mere effektivt, bæredygtigt og energidygtigt. Vi kender landbruget, og vores sortiment af både nye og brugt landbrugsmaskiner, er af højeste kvalitet. Har du lyst til at høre mere om de forhandlende brands, sortimentet, eller mangler du hjælp til reparation af dine maskiner, står vi klar med service og vejledning. Kontakt os i dag på telefon 97 33 10 05 eller på mail Stadil@Stadil.dk.