Ring til os

Forhandlinger

Forhandlinger?

Hos Stadil Smede og Maskinforretning er kvalitets i førersædet, hvorfor vi er stolte forhandlere af markedets førende mærker inden for landbrug & entreprenør. Vi er autoriserede forhandlere af alle de mærker, du finder i sortimentet, og vi har særligt stor erfaring med forhandlinger af foder og stald, med særligt fokus på fodermaskiner, foderblandere, udmugningssystemer og gyllepumper.


CLAAS, Kverneland, Manitou, Kramp med flere

Stadil Smede og Maskinforretning har en af landets ældste selvstændige forhandlinger af Claas med forhandling siden 1961. Den tyske fabrikant forbindes ofte med høj kvalitet, og er specielt kendt for sine mejetærskere, snittere, ballepressere og traktorer. Faktisk er Claas ofte anerkendt som værende høst maskinernes flagskib, og anses som værende den europæiske markedsleder.

I vores sortiment finder du også øvrige kvalitetsmærker, og vi har også forhandlinger på Manitou, Kverneland, Kramp, Mullerup/GEA, Fasterholt, Kent og One2Feed. Som det nyeste tiltag har vi også fået forhandlinger af Manitou minilæssere.

Ved at forhandle flere forskellige maskinmærker inden for branchen, sørger vi for, at vores kunder kan finde lige netop de maskiner, der passer til deres budget og behov, også hvis de ønsker at købe brugte maskiner. Samtidig levet vi op til vores autorisation og sørger  altid for at holde os opdateret på mærkernes nyeste teknologier, smedeteknikker med videre.


Kontakt os for spørgsmål til vores forhandlinger

Med de helt rigtige maskiner kan du sætte skub i dit landbrug – både når det kommer til effektivitet, komfort og energiforbrug. Det kan være svært at vælge blandt de mange kvalitetsmærker, og hos Stadil Smede og Maskinforretning, står vi derfor gerne klar med råd og vejledning, så du kan finde de maskiner der passer til dit behov.

Vi svarer også gerne på spørgsmål til vores forhandlinger, mærkerne og de enkelte modeller. Kontakt os i dag på mail Stadil@Stadil.dk eller på telefon 97 33 10 05.